Fri fragt ved køb over 349 kr

Black november! spar 20% med koden - black23

Grafik

Omgiv dig med skønhed og spirituel inspiration. Her finder du et udvalg af grafik udført på japanpapir. Kunstneren bag, er Karin Ravn og hendes inspiration udspringer af en dyb  og spontan glæde ved at betragte og nyde naturens egne farver, former og udstråling og få disse stemninger og følelser udtrykt gennem billeder. Du kan læse mere her.

Se hele udvalget her:

Kunstner: Karin Ravn
Linoleumstryk og monotopi:
Materialer: Tryk udført på japanpapir limet på akvarel –

De gennemgående motiver er sommerfugle og træer. Alle tryk er individuelle forskellige tryk, der hver har deres udtryk.

Motiverne udspringer af en fascination af det utal af muligheder og kombinationer, der opstår af forskellige tryk med de gennemgående motiver.

Karin arbejder meget med sammensætning af farver i forhold til motiverne og materialernes struktur. Ved at trykke flere tryk ovenpå hinanden, opnås en unik effekt af farver og dybdevirkning i motiverne.

Både træer og sommerfugle har – ud over deres egen skønhed – også en stor symbolværdi, og derved opstår der også flere lag og betydninger i billederne, som det er op til den enkelte selv at opleve.

Karins inspiration udspringer af en spontan naturglæde. En dyb glæde ved at betragte og nyde naturens egne farver, former og udstråling og få disse stemninger og følelser udtrykt gennem billeder.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.