Fri fragt ved køb over 349 kr

Spar 15% på hele shoppen med koden: forår23

Krystaller

Krystaller findes i alle tænkelige former og farver, og hver eneste krystal har sine helt egne unikke egenskaber. De smukke sten er fantastiske og forunderlige. De kan støtte og heale fysiske såvel som psykiske udfordringer. Læs mere her.

Se hele udvalget her:

Mere om krystaller

Krystaller bliver skabt over lang tid og starter faktisk med at være flydende væske, som krystalliseres på grund af tryk eller temperatur. De findes i mange former rundt omkring os i hverdagen. Tænk for eksempel på snefnug eller på saltet på dit køkkenbord – begge er faktisk krystalliserede objekter.

Stenenes healende egenskaber

Healing med krystaller betragtes fortsat at mange som alternativt, og der er mange, der ikke tror på, at krystaller kan heale. Meget tyder dog på, at de faktisk har healende egenskaber. Einstein mente eksempelvis, at al fast masse indeholder energi, og det er netop dette princip, som healing med de smukke sten bygger på.

Man mener nemlig, at krystallernes energi har en påvirkning på menneskets egen energi og derved kan rense og heale både psyke og krop.

Hvordan bruger man dem?

Du kan bære krystallerne som smykker, fx som et vedhæng i en halskæde eller et armbånd. Du kan også have krystallerne liggende i dit hjem, hvor de vil omgive dig med den energi, der kendetegner deres særlige egenskaber.

Se udvalget af krystalsmykker her

Hvilke skal jeg vælge?

Alle krystaller har forskellige healende egenskaber, og kan afhjælpe forskellige fysiske og psykiske lidelser. Ofte kan det være nødvendigt at kombinere egenskaberne fra forskellige krystaller på en gang.

Læs mere om hver enkel krystal og dens egenskaber under hver vare, eller send mig en besked, så vejleder jeg dig til, hvilke der passer til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.