Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Alt om bjergkrystal

Bjergkrystals egenskaber

Har du brug for klarhed og indsigt i specifikke områder af dit liv, vil den oplysende energi fra bjergkrystallen hjælpe dig til et klarere blik. Denne ædelsten er gennem tiden blevet beskrevet som den ultimative krystal, da den kan hjælpe dig i alle faser af livet. Bjergkrystallens intuitive energi går ind og aktiverer det chakra, som har at gøre med, hvordan du tænker om ting – her påvirker bjergkrystallen dine tankers flow og dens energi vil hjælpe dig til en større balancere i hverdagen. Denne krystal kan både anvendes alene eller i kombination med andre sten for at udglatte bekymringer, som står i vejen for det store overblik. Alle har gavn af bjergkrystallens effekter – i tilspidsede situationer såvel som en gennemgående hjælp til indsigt ved store og små beslutninger.

  • Healing

    Giver sindet ro til at fokusere.

  • Klarhed

    Skaber klarsyn i hverdagen.

  • Indsigt

    Stimulerer en dybere indsigt i livet store og små beslutninger.

Bjergkrystal arbejder primært med:

Bjergkrystal - betydning og oprindelse

Bjergkrystallen har haft stor betydning i en række forskellige kulturer. I japansk kultur har man gennem tiden anset bjergkrystallen for at være den perfekte juvel, som symboliserer renhed og tålmodighed. Denne smukke og naturligt lyse krystal har i den ældre, skotske kultur også været anvendt til fysisk healing af kvægdyr.

Selve navnet kommer fra det gamle Grækenland, hvor man først antog, at bjergkrystallen på grund af dens hvide, gennemsigtige natur var en forstenet udgave af is – heraf det græske navn krystallos, som netop betyder is.

Denne krystal kan både fås i små og store mere rå sten samt blødere udgaver, der er slebet runde. Derudover er bjergkrystallen udvundet af kvarts, som findes et utal af steder i naturen.

Sådan bruger du bjergkrystal

Bjergkrystallen er på grund af dens alsidige vifte af egenskaber også blevet kaldt for mesterhealeren. Alle hjem kan have bjergkrystallen liggende i vindueskarmen, hvorfra den kan opfange lys fra både solen og månen til at sende ud i rummet til dig.

Bjergkrystallen kan være berigende at have i alle livssituationer. Du kan meditere med krystallen og på den måde opnå at blive ét med dens lyse energi. Vibrationerne fra netop denne krystal vil give dig følelsen af, at nogen tager sig af dig.

Shop bjergkrystal

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at selenit og andre krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.