Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

forårsudsalg spar 15% med koden: forår24

Om Heart of Crystals

Heart of Crystals er en online krystal og smykke butik, som drives af mig, Camilla Bruhn.

Krystaller og krystalsmykker er de sidste par år blevet til en stor passion for mig, og jeg elsker at bruge dem som et værktøj til personligudvikling, pga. deres kraftfulde energier, samt at nyde deres æstetiske og smukke ydre.

Da jeg startede med at købe krystaller, var det hovedsageligt pga. deres smukke udseende, og som en del af et personligt præg i mit boliginteriør. Siden er det blevet meget mere og meget dybere end det. Jeg har i årenes løb taget flere uddannelser og kurser inden for krystal healing, kort læsninger og andre spirituelle områder. 

Alle krystaller er unikke både i udseende og i energi. Jeg er fascineret og draget af krystaller der er lidt specielle og sjældne, og som ikke ses så ofte. Det vil sortimentet hos Heart of Crystals selvfølgelig også bære præg af.

Hos Heart of Crystals, er det mig personligt der udvælger de krystaller du kan købe. Jeg elsker at finde de helt rigtige krystaller og bruger tid på at indkøbe og undersøge hvor krystallerne kommer fra, da etik og kvalitet er en vigtige faktorer for mig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.