Fri fragt ved køb over 499 kr

Black november! spar 20% med koden: black22

Om Heart of Crystals

Heart of Crystals er en online krystal butik, som drives af mig, Camilla Bruhn.

Krystaller er de sidste par år blevet til en stor passion for mig, og jeg elsker at bruge dem som et værktøj til personligudvikling, pga. deres kraftfulde energier, samt at nyde deres æstetiske og smukke ydre.

Da jeg startede med at købe krystaller, var det hovedsageligt pga. deres smukke udseende, og som en del af et personligt præg i mit boliginteriør. Siden er det blevet meget mere og meget dybere end det.
Alle krystaller er unikke både i udseende og i energi. Jeg er fascineret og draget af krystaller der er lidt specielle og sjældne, og som ikke ses så ofte. Det vil sortimentet hos Heart of Crystals selvfølgelig også bære præg af.

Hos Heart of Crystals, er det mig personligt der udvælger de krystaller du kan købe. Jeg elsker at finde de helt rigtige krystaller og bruger tid på at indkøbe og undersøge hvor krystallerne kommer fra, da etik er en vigtig faktor for mig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.