Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Citrin

Citrins egenskaber

Citrin er en kraftfuld krystal med mange smukke kvaliteter. Den fine lyse krystal besidder særligt positive egenskaber, og er blevet benyttet til alt fra afstresning og lindring af nervøsitet og depression, til at booste selvtillid og øge livsglæde.

Citrins besidder dog primært tre helt centrale egenskaber, nemlig:

  • Kreativitet

    Citrin stimulerer din kreativitet og skabende drivkraft.

  • Manifestation

    Citrin bidrager til at styrke din indre kraft og manifesterer dine ønsker

  • Viljestyrke

    Citrin understøtter dine mål og beslutninger ved at styrke din viljestyrke

Citrin - betydning og oprindelse

Citrin er en enestående varm og lys krystaltype.

Dens gyldne nuancer minder meget om solskin og ligesom solen, spreder den positiv energi og livsglæde. Citrin er desuden nærmest immun overfor negativ energi, hvilket gør den til en af de mest energifyldte og beskyttende krystaller, der findes.

Selve navnet ‘citrin’ stammer oprindeligt fra det latinske ord ‘Citrina’, som betyder gul, hvilket henleder tankerne på solens varme og lys.

Citrin er blevet benyttet som smykkesten igennem mange hundrede år. Den gyldne krystal blev især brugt i det antikke Rom og det gamle Grækenland til at pryde fingerringe, der skulle symbolisere velstand og betydningsfuldhed.

Sådan bruger du citrin

Citrin kommer i mange forskellige former og nuancer, og hvordan du vælger at bruge den afhænger af, hvad du ønsker at fokusere dens energi på.

Skal du til en eksamen eller et vigtigt møde på arbejdet, kan det være nyttigt at bære citrin som smykke. Det kan fx være i et vedhæng, i en halskæde eller endnu bedre; som armbånd, hvor din hud konstant har kontakt med krystallerne.

Du kan også med fordel bære et lille stykke citrin i lommen. På den måde kan du række ud efter krystallen, hvis du føler dig ængstelig eller har brug for positiv støtte.

Citrin fås desuden både som tårne og klynger, så du kan placere dem rundt omkring i dit hjem eller på dit kontor. 

 

Shop citrin

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at selenit og andre krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.