Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Agat

Viser alle 7 resultater

Agat er en krystaltype, der typisk formes af vulkanske sten og størknet lava. Den alsidige stens brug kan dateres mange tusinde år tilbage, hvor den blev benyttet til alt fra signerings-redskab til smykker og ornamenter.

Alskens farver og former

Agaten findes i et væld af farver og varianter – tænkt fx bare på mosagat, blomsteragat, blondeagat osv. Mens agaten har sine grundlæggende egenskaber, besidder hver enkelt variant, yderligere energier og egenskaber.

Agatens grundlæggende energier:

  • Balancerer indre energi
  • Beroliger
  • Giver klarhed i tanker og sind
  • Styrker hukommelsen

Sådan kan du genkende agaten

Men så mange forskellige varianter af agaten, kan det godt være en smule forvirrende at finde ud af, hvilke krystaller, der rent faktisk hører til agat-familien.

For at finde ud af, om den krystal du har fat i, rent faktisk er en agat, kan du teste om krystallen er gennemskinnelig, altså om noget af lyset passerer igennem den. Du kan udføre testen ved at holde krystallen op imod solen eller en lampe. Hvis krystallens farve bliver mere klar og skinner lidt, er det et tegn på, at du har fat i en agat.

Andre agat-typer og deres egenskaber

Blonde-agat: artikulation, gennemslagskraft, styrke, modvirker stress og angst

Grå agat: modvirker negativitet, stabiliserer kroppen, indre balance,

Mosagat: styrker selvtilliden, øger opfattelsesevnen, bringer medfødte evner frem

Blomsteragat:  motiverer, styrker selvudvikling

Botswana: styrker bevidstheden, skaber klarhed over situationer.

Sådan kan du høste agatens unikke egenskaber

Hvis du gerne vil have gavn af agatkrystallens unikke egenskaber, findes der forskellige måder, at bære den smukke sten på.

Hvis du fx. skal tage foran en stor forsamling og har brug for et selvtillidsboost, kan det være nyttigt fx at have en grøn agat i lommen, som du kan række ned til, hvis du går i stå eller bliver nervøs.

Har du derimod brug for at have mere gennemslagskraft og bedre artikulation i en bestemt situation, kan gavne dig, at have en smuk ring eller et armbånd i blondeagat.

Du kan se hele vores udvalg af agat her

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.