Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Amazonit

Viser alle 4 resultater

Amazonit, som også kaldes Amazonesten, er en krystal, der optræder i nuancer varierende fra lyseblå til blågrøn. Amazonit forveksles ofte med jadesten, som dog altid optræder i mere grønlige nuancer

Selvom Amazonittens navn stammer fra Amazonfloden, findes der ikke nogen direkte forbindelse til denne. Derimod bliver Amazonit typisk udvundet i lande som Italien, Canada, Brasilien og endda Uralbjergene i Rusland.

Amazonittens særlige farve

Kilden til Amazonittens særlige og klare farve, har været et mysterie gennem mange år.

Man har tidligere antaget, at farven stammede fra kobber, fordi netop kobber ofte har denne nuance af blå og grøn – tænk fx på den klare grønlige farve fra et kobbertag med ir på.

Senere undersøgelser peger dog på, at dette ikke er tilfældet. Meget tyder på, at der ikke er et entydigt svar på, hvor farven kommer fra.

Amazonits særlige egenskaber og brug

Det er ikke svært at lade sig flyde med ind i Amazonittens drømmende og vidunderlige nuance af iriserende grøn-blå. Farven leder tankerne hen på vand og det er da også netop elementet vand, der er kendetegnende for den smukke sten.

Amazonitten repræsenterer sandhed, harmoni, fred og kommunikation. Den beroliger blidt nerverne, og dens kraftfulde energier kan mærkes ved berøring.

De blå stråler, som stenen nærmest sprudler af, er fulde af harmoniske vibrationer, der er med til at berolige hjertet.

Med en Amazonit i rummet vil du opleve en beroligende energi og positive energier.

Den grønlige sten kaldes desuden “fredsstifterstenen” på grund af dens evner som kommunikativt redskab. Skal du have en svær samtale med en du elsker, kan det derfor være en god ide at have et lille stykke Amazonit i lommen eller på armen som armbånd.

Mærk, hvordan stenen er med til at berolige omgivelserne og rense ud i eventuelle negative energier. Snart vil du opleve, at samtalen flyder lettere og mere ærligt fra hjertet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.