Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Alt om malakit

Malakits egenskaber

Malakit er en exceptionel kraftig krystal, som virkelig kan sætte skub i din selvudvikling og indre transformation, hvis du er klar til at arbejde med dig selv. Har du for eksempel sat dig for at skabe store forandringer i dit liv, eller vil du sætte ekstra skub i din indre transformation, vil Malakit hjælpe dig med at få renset ud og se dig selv i øjnene – på godt og ondt. Gør derfor op med dig selv, om du er klar og modtagelig for det indre arbejde, som Malakitten inspirerer dig til at påbegynde.

Den smukke grønne krystal renser ud i negativ energi ved at absorbere disse energier. Derfor er det også yderst vigtigt at rense stenen ofte, da den ellers bliver mættet og endda kan flyde over med usunde energier.

  • Beskyttelse

    beskytter ved at rense ud i negativ energi samt løsne og lindre indre smerte

  • Kreativitet

    stimulerer din kreativitet og skabende drivkraft.

  • Selvtillid

    hjælper dig til at øge din indre styrke og tro på dig selv

Malakit arbejder primært med:

Malakit - betydning og oprindelse

Man mener at navnet Malakit kommer af det græske ord “molochitus”, som henviser til en bestem bladtype med en farve, der minder om Malakittens levende grønne nuancer.

Siden antikken har mennesket brugt brugt Malakit som beskyttelse og værn mod det onde.

I det gamle Egypten var farven grøn symbol på liv og frugtbarhed, og de gamle egyptere omtalte endda det evige paradis, de troede, der ventede dem i efterlivet, som “Malakittens mark”.

Malakitten blev dengang sjældent brugt som ædelsten i smykker, men derimod ofte som pigment i makeup og maling.

Sådan bruger du Malakit

Da Malakit er en særlig stærk krystaltype, kan dens egenskaber høstes på mange forskellige måder.

Hav eksempelvis en sten i nærheden af det sted, hvor du mediterer eller arbejder med dig selv, så vil Malakitten støtte dig og hjælpe dig fremad i dit arbejde.

Du kan også med fordel bære Malakit på dig som et smykke, så den smukke grønne sten kan beskytte og inspirere dig gennem dagen.

Husk, at Malakit i sin rå form kan være giftig. Derfor bør du altid gå efter de polerede sten, og smykker, som er ufarlige. Brug ikke Malakit i krystalvand eller i andre sammenhænge, hvor det indtages.

Shop Malakit

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at selenit og andre krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.