Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Alt om pyrit

Pyrits egenskaber

Denne krystal vibrerer med alle de gode egenskaber fra løvens stjernetegn. Har du brug for styrke, robusthed og en manifestation af velstand, succes og tillid til dig selv, er den gyldne pyrit den fineste afsender af disse vibrationer.

For at lykkes med at opfange alle de positive energier, der kommer fra pyrit, skal du være parat til at se dit liv i øjnene. Denne sten fungerer nemlig på mange måder som et spejl, der reflekterer, hvad du står overfor i dette nu. Er du i stand til at se disse ting i øjnene og arbejde med dem, vil netop denne proces være manifestationen af selvtillid. Pyrit stråler af styrke vil hjælpe dig til at håndtere svære ting eller opgaver, du ikke troede var mulige på egen hånd, og du vil på den måde opleve succes samt tillid til, at du også klarer den næste gang.

  • Succes

    Har en gavnende effekt i dit daglige liv og i bestemte situationer eller beslutninger.

  • Selvtillid

    Hjælper dig til at øge din indre styrke og tro på dig selv.

  • Velstand

    Hjælper dig til at spore dig ind på den positive spiral, hvorfra velstand kommer.

Pyrit arbejder primært med:

Pyrit - betydning og oprindelse

Pyrit har før i tiden været kendt som Narreguld, da det nogle gange kan være svært at skelne mellem pyrit og reelt guld.

Selve stenen forekommer som oftest i helt perfekte firkanter i jorden, hvilket også gennem tiderne har haft stor symbolsk betydning. Det oprindelig nordamerikanske folk pudsede Pyrit op og brugte det blandt andet som spejle.

Pyrit kan findes på flere kontinenter – både i det sydeuropæiske, i Japan, Peru, Mellemamerika og i USA er det muligt at støde på den gyldne sten.

Sådan bruger du pyrit

Pyrit er god at have liggende på steder, hvor du typisk har behov for selvtillidsenergier og succes. Det kan for eksempel være på dit kontor, din hjemmearbejdsplads eller på anden vis placeret i nærheden af lige præcis det sted, hvor du gerne vil skabe resultater.

Shop pyrit

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at selenit og andre krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.