Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Alt om rosenkvarts

ROSEN KVARTS KUGLER

Rosenkvarts' egenskaber

Den smukke rosenkvarts har en healende virkning på både kærlighedslivet og selvværdsfølelsen. Den rosa krystal vibrerer med energier, der stråler med harmoni og kærlighed. For at tiltrække kærligheden er det vigtigt, at du har en god selvfølelse. Rosenkvarts hjælper også til at vise dig, hvor uendeligt meget du er værd. Denne viden er så vigtig. For når du først har opdaget, hvor værdig du er til at modtage kærlighed, vil du også tiltrække den. Rosenkvarts vibrerer med stråler af selvværd, som vil åbne dine øjne for, hvordan du fortjener at blive behandlet. Denne krystal hjælper derfor både, hvis du oplever hjertesorg eller blot har brug for at sætte gang i noget nyt i dit kærlighedsliv.

  • Kærlighed

    Rosenkvarts tiltrækker kærlighedsenergier.

  • Selvværd

    Bruges til at lette hjertet og erstatte den tunge energi med kærlighed.

  • Harmoni

    Skaber et mere harmonisk indre liv.

Rosenkvarts arbejder primært med:

Rosenkvarts - betydning og oprindelse

Der findes forskellige beretninger om rosenkvarts oprindelse. I det gamle Grækenland siges det, at den smukke rosenkvarts blev til som en gave fra kærlighedsguden Amor. Egyptisk kultur har en anden fortælling – Her var det almindeligt at bære krystallen som kærlighedsamulet, og man mente desuden, at rosenkvarts kunne være med til at bevare den ungdommelige skønhed ved at forebygge aldring. Den dag i dag bruger har netop denne teori høstet bred anerkendelse, da flere og flere anvender Gua Sha redskaber som del af deres hudplejerutiner.

Rosenkvarts vil typisk kunne findes i natur med store bjergformationer. Det siges, at den kommer fra Madagaskar, men den dragende kærlighedskrystal findes også i dele af USA, Sydamerika og Indien.

Sådan bruger du rosenkvarts

Rosenkvarts har ligesom bjergkrystallen en alsidighed, der gør, at den kan anvendes i mange forskellige situationer og livsfaser. Du kan lægge stenen ved siden af din seng, hvorfra den vil tiltrække kærlighedsenergier. Oplever du hjertesorg, kan dens healende energi give dig de boost af kærlighed, som du har brug for. Det er dog ikke udelukkende i kærlighedslivet, at rosenkvarts kan gøre sig gældende – dens stråler af harmoni og selvværd vil også hjælpe dig på din spirituelle rejse, på dit arbejde eller i samværet med din familie og venner.

Shop rosenkvarts

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.