Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

forårsudsalg spar 15% med koden: forår24

Sådan vælger du dine krystaller

Kvinder læser bog om, hvordan du kan vælge dine krystaller

Hvilke krystaller skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige metoder, du kan benytte, når du vil udvælge de helt rette krystaller til netop dig!

Først og fremmest kan det være en god ide at beslutte sig for, hvad du gerne vil opnå eller tiltrække af energier med dine krystaller. Det kan være du har nogle fysiske skavanker eller måske har du følelsesmæssige udfordringer, som du gerne vil have støtte til at arbejde med.

Når du har større indsigt i din dybere motivation og dine ønsker, bliver det lettere at vælge de helt rigtige krystaller.

Sådan vælger du dine krystaller:

Fire metoder til at vælge de rette krystaller

 • Brug din intuition

  Din intuition er et stærkt redskab - også når det kommer til at vælge krystaller!
  Træk vejret dybt en enkelt gang og prøv så ganske enkelt at observer hvilken krystal, du er mest tiltrukket af. Det kan være en farve, en form eller noget helt andet - din intuition vil guide dig til at finde den helt rigtige krystal!

 • Dit stjernetegn

  Bestemte krystaller besidder særlige energier, som passer til forskellige stjernetegn. Du kan fx vælge krystaller, som styrker dit stjernetegns positive egenskaber. Eller du kan vælge nogen, som hjælper med at understøtte de områder, der er svære for netop dette stjernetegn.

 • Særlige udfordringer (fysisk)*

  Det menes, at bestemte krystaller kan have positive egenskaber på forskellige fysiske udfordringer. Læs op på din specifikke udfordring og vælg en krystal med healende egenskaber til netop det, du døjer med.

 • Særlige udfordringer (psykisk)*

  Ligesom det gælder med fysiske udfordringer, kan krystaller også have en helbredende effekt på psykiske udfordringer. Med de rette krystaller ved hånden, kan man finde både ro og støtte til at arbejde videre med de forskellige personlige og psykiske udfordringer, man måtte opleve.

Læs også vores guide "hvilken krystal passer til dit stjernetegn?​" Her får du endnu mere viden om, hvad du bør overveje, når du skal finde krystaller, som matcher dit stjernetegn bedst.

Se vores nyeste krystaller

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.