Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Alt om selnit

Smuk marmor-agtig fyrfadsstage i Selenit

Selenits egenskaber

Selenit  er kendt for sin silkebløde glans og perlemors-agtigt udseende. Den findes i forskellige nuancer af hvid, grå og gul.

Den fine og næsten transparente krystal, bruges ofte i meditation og til healing og menes at hjælpe med at rense sindet, øge mental klarhed og fremme følelser af fred og ro.

Selenit har en høj vibration og kan bruges til at rense auraen, samt til at fremme klarhed og god dømmekraft.

Selenit menes også at have evnen til at forbedre kommunikationen med det højere selv og med engle, hvilket gør det til et populært valg til meditation og spirituelt arbejde.

Nogle mennesker bruger også Selenit til at hjælpe med fysiske lidelser, såsom at reducere betændelse og forbedre søvnen*

Her kan du læse mere om Selenits egenskaber.

Selenit arbejder med alle chakraerne:

Selenit - betydning og oprindelse

Selenit findes mange steder rundt om i verden, herunder i USA, Mexico, Rusland og Marokko. Den mest værdsatte Selenits kommer dog fra den såkaldte krystalhule i Mexico – et unikt sted, der er hjemsted for nogle af de største selenitkrystaller, der nogensinde er fundet. Faktisk er der fundet krystaller helt op til 15 meter lange, som vejer flere tons.

Navnet “Selenits” kommer fra det græske ord for “måne”, med henvisning til dets bløde hvide udseende, som siges at ligne månens lys. Selenit er værdsat for sin skønhed og evne til rense og berolige.

Selenit er blevet brugt i tusinder af år til en række forskellige formål. I oldtiden brugte grækerne og romerne Selenits til at lave perler og små statuer. De gamle egyptere brugte også Selenits til at lave perler, amuletter og andre smykker.

Ud over dets brug som en smuk og dekorativ sten, er Selenits også blevet brugt for dets metafysiske egenskaber. Det menes nemlig at Selenit er med til at fremme fred og ro, og den fine sten bruges derfor ofte i meditation og spirituel praksis.

Sådan bruger du Selenit

Selenit menes at være et stærkt værktøj til healing og kan derfor med fordel placeres på kroppen for at hjælpe med at fremme fysisk og følelsesmæssigt velvære.

Selenit har desuden særlige rensende egenskaber og kan derfor hjælpe med at balancere og rense chakraer.

En af de vigtigste måder, hvorpå Selenits bruges til åndelige formål, er som et værktøj til energirensning. Selenit menes nemlig at have evnen til at fjerne negativ energi og fremme en følelse af fred og ro. Mange mennesker placerer Selenits i deres hjem eller på kontoret for at hjælpe med at skabe et harmonisk og positivt miljø.

Selenit menes også at hjælpe med at rense sindet og fremme tankens klarhed, hvilket gør det til et nyttigt værktøj til meditation og andre spirituelle praksisser, der involverer at stille sindet til ro.

Nogle mennesker bærer også selenit med sig som en beskyttende sten, da det menes at hjælpe med at afværge negativ energi og bringe fred og harmoni til krop og sind.

Selenit er også blevet brugt til at rense og oplade andre krystaller på grund af dets egenskab til at forstærke energi – det kan du læse meget mere om lige her.

Shop Selenit

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at selenit og andre krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.