Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Smykker

Krystaller menes at have mange helbredende egenskaber, der kan gavne både krop og sind. Disse energier kan drages nytte af på forskellige måder, såsom ved at placere krystaller rundt om i hjemmet eller bære dem i lommen. En af de mest oplagte måder at være i kontakt med krystallerne på er ved at bære dem som smykker. At have krystaller i dine smykker giver dig mulighed for at have dine yndlingskrystaller med dig hele tiden og drage fordel af deres positive energi og de specifikke egenskaber, du har brug for på en let og håndterlig måde. Ud over de helbredende egenskaber er smykker med krystaller også meget smukke og æstetiske. Uanset om du er på udkig efter krystalarmbånd, krystalringe, krystalhalskæder eller krystalvedhæng, kan du finde det hele på vores hjemmeside. Udforsk vores sortiment af smykker med krystaller og oplev deres skønhed og helbredende egenskaber her:

Smykker med krystaller

Krystaller har masser af healende egenskaber, som mange mener er gavnlige for både krop og psyke. Der er mange måder at høste disse energier på. Man kan fx lade krystallerne ligge rundt omkring i sit hjem, eller have en krystal eller to i lommen. En af de mest oplagte måde at være i kontakt med krystallerne på, er dog ved at bære dem som smykker.

Læs mere om krystaller og se udvalget her.

Halskæder med krystaller

Halskæder med krystaller har typisk en snor eller en kæde samt et lille vedhæng i krystal. Ved at bære krystallen på denne måde, har man krystallen helt tæt på hjertet, og har dermed meget direkte kontakt med dens energier.

Andre smykker med krystaller

Krystaller kan også bæres som ringe, øreringe eller armbånd. Udover at det ser smukt ud, høster man også fordelene ved at have krystallen helt tæt på kroppen.

Spirituelle smykker

Udover at være vidunderligt smukke, har krystaller kraftfulde spirituelle egenskaber. Krystallerne bidrager derfor også til at styrke din spirituelle transformation og udvikling.

Læs mere om hver enkel krystal og dens egenskaber under hver vare eller send mig en besked, så vejleder jeg dig til, hvilke, der passer til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.