Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Akvamarin

Viser alle 6 resultater

Akvamarin er en lys blågrøn krystal med et transparent eller mat skær. Den klare blålige farve, bringer mindelser om havets dybder, og det er da også netop det, stenens navn kommer af; ordet aqua, som betyder vand.

Symbolet på lykke, ungdom og en sikker rejse på havet

Historisk er akvamarinen blevet anset som symbolet for lykke og ungdom.

I oldtidens Grækenland og Rom blev akvamarinen brugt til at beskytte dem, der farede på havet. Den klare stens egenskaber mentes at styrke sømænds mod og sikre dem mod farer på deres færd over åbent hav.

Helt tilbage til 480 f.Kr. anså man akvamarinen for at være havfruernes skat, fordi dens evne til at beskytte blev forstærket, når den blev nedsænket i vand.

Akvamarins egenskaber

I dag menes akvamarin stadig at give beskyttelse til dem, der sejler på havet. Derfor er den en populær gave til sømænd og andre, der rejser til havs.

Akvamarin menes desuden at have beroligende virkninger og skabe øget kommunikation og forståelse mellem mennesker. Derfor er det også en ideel gave at give til par eller ægtefæller til eksempelvis bryllupper eller bryllupsdage.

Sådan kan du bruge akvamarin

En af de mest effektive måder at aktivere en krystals healende egenskaber på er at bære den som smykke.

Når du eksempelvis bærer akvamarin som armbånd eller fingerring, har den direkte kontakt med huden, hvilket hjælper dig til bedre at absorbere dens beroligende og stressdæmpende egenskaber.

Akvamarin er desuden en fantastisk sten at placere i soveværelset, da dens beroligende egenskaber kan fremme en beroligende søvn, der ikke forstyrres af tankemylder.

Oplever du kommunikationsvanskeligheder på arbejdet eller derhjemme, er det oplagt at placere en akvamarin i rummet.

Sådan passer du på din Akvamarin

Akvamarinen er en hård krystal, men den er alligevel yderst sårbar overfor store temperaturændringer. Derfor bør du aldrig rense din Akvamarin med varme ligesom den ikke bør placeres et alt for koldt sted.

Den sarte farve på akvamarinen har desuden tendens til at famle og derfor bør man undgå at placere stenen for længe i direkte sollys i alt for lang tid.

Rens i stedet stenen med røgelse eller vand.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.