Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Krystallers betydning og energier

En smuk og stålende krystal i lilla nuancer

Måske har du altid undret dig over, hvorfor bestemte krystaller og sten altid tiltrækker sig din opmærksomhed. Det skyldes, at hver enkelt krystaltype, indeholder en helt særlig betydning og energi.

Krystaller og sten er blevet benyttet til healing, personlig udvikling og spirituel vækst gennem mange år. Denne praksis omtales typisk som fx. krystalterapi eller krystalhealing.

Krystallerne kan placeres på bestemte steder af kroppen, i ens omgivelser eller bæres som smykker. Uanset hvilken placering man vælger, vil krystallerne og deres særlige energier gøre deres arbejde.

For at opnå den ønskede effekt, bør man benytte den eller de krystaller, med den rette energi.

Hver krystal har nemlig deres særlige betydning, som er forbundet med unikke egenskaber og energier, der kan understøtte forskellige problemer – fysiske såvel som psykiske.

Lad os tage et par eksempler:

5 krystaller og deres betydning

Ametyst menes at fremme ro, beskyttelse og spiritualitet

Ametyst, med sine fortryllende lilla nuancer, er en helt særlig krystal, som er særligt kendt for dens mange positive egenskaber.

Ametyst er dybt forbundet med det åndelige rige og er derfor også en krystal, som menes at styrke spirituel bevidsthed, intuition samt at fremme følelsen af indre ro.

– Klik her for at se udvalget af ametyst 

Bjergkrystal omtales ofte som en af det mest effektfulde krystaller, når det kommer til healing og renselse af energier.

Den klare krystal er desuden kendt for sin evne til at forstærke energier, herunder også andre krystallers betydning og energier, og er dermed et effektfuldt værktøj, som kan benyttes til krystalhealing og energiarbejde.

– Klik her for at se udvalget af bjergkrystal

Med sin varme gule farve, bringer citrin mindelser om solens kraft og energi, som symboliserer positivitet, entusiasme og styrke.

Den smukke krystals opløftende energi menes at kunne fjerne følelser af negativitet og angst til fordel for følelser af optimisme og selvtillid.

Citrin bruges desuden ofte til at stimulere kreativitet og styrke følelsen af motivation og drive.

– Klik her for at se udvalget af citrin

Læs også vores guide "Sådan vælger du dine krystaller" Her får du masser af viden og forskellige metoder, som kan hjælpe dig, når du skal vælge dine krystaller

Nye krystaller i shoppen

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.