Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

forårsudsalg spar 15% med koden: forår24

Guide til Penduler: sådan gør du

Smukke penduler i grønlig Amazonit

Hvad er et pendul og hvorfor bruger man det?

Et pendul er et spirituelt værktøj til energihealing, meditation og divination, som siges at være drevet af intuition såvel som af universets energier.

Historisk går brugen af penduler mange tusind år tilbage, hvor det faktisk er benyttet indenfor både teknologi og videnskab såvel som i spirituel praksis.

I dag bruges penduler stadig  til en lang række ting heriblandt i ure, seismologi og navigation. Indenfor den spirituelle verden benyttes penduler  til spådom, energiarbejde og meditation.

Sådan bruger du penduler

Til energihealing

Til energihealing bruges pendulet til at balancere vores chakraer. Healeren holder pendulet over hvert enkelt chakara og lader det svinge. På den måde opdages ubalancer i kroppens energistrømme og derved begynde at arbejde på at rette op på dem. Til energihealing benyttes derfor også krystaller med de særlige egenskaber, som har bestemte effekter på de forskellige chakraer

Til meditation

Til meditation bruges penduler typisk som redskab til fremkalde den særlige mentale tilstand, som kendetegner meditation. Ved at holde pendulet svingene foran sig i vuggende bevægelser, centreres sindet og tankerne stilnes, så den meditative tilstand får plads.

Til spådom og divination

Brugen af penduler indenfor divination, tager udgangspunkt i den iboende intuition vi alle har i os. Ved at lade intuitionen guide pendulet, kan vi nemlig finde frem til de svar, vi allerede har i os. Pendulet benyttes på denne måde oftest til at besvare ja/nej spørgsmål. Man holder ganske enkelt pendulet foran sig og stiller et spørgsmål og lader pendulet svinge frit.

Pendulets bevægelse siges at være påvirket af din egen intuition såvel som spirituel energi. Pendulets retning og intensitet tolkes derefter som svar på dit spørgsmål.

3 penduler med forskelige egenskaber

Golden Healer pendul

Golden Healer bringer succes i både arbejdsliv og privatliv. Den hjælper dig til at udfolde din kreativitet og at finde styrken til at heale dig selv.

citrin pendul

Citrin øger din viljestyrke, kreativitet og manifestationsevne.

Røgkvarts renser og transformerer negativ energi, både i rummet den befinder sig i men også i dine egne energifelter. Den er god have tæt på dig, hvis du har en dårlig dag og er i dårligt humør.

Læs også vores guide "sådan vælger du dine krystaller​", hvor vi gennemgår de forskellige metoder, du kan benytte, når du vil udvælge de helt rette krystaller til netop dig!

Se et udvalg af penduler

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.