Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Sådan tiltrækker du kærlighed med krystaller

Tre Ametyst hjerter på række i en håndflade. Ametysten er en af de krystaller, der hjælper med at tiltrække kærlighed

Gennem historien er krystaller blevet benyttet til at tiltrække bestemte healende og positive energier herunder ikke mindst kærlighed!

De specifikke krystaller der er blevet benyttet gennem tiden, varierer fra kultur til kultur, men selve dét at benytte krystaller til at tiltrække kærlighed og fremme harmoniske forhold, har været ganske almindelig praksis i flere århundreder. Kigget man tilbage gennem tiden, er der da også bestemte krystaller, som går igen, når det handler om netop kærlighed.

At omgive dig med bestemte krystaller som eksempelvis Rosenkvarts, Pink Ametyst og Rhodonit, er fx. oplagt, hvis du ønsker at bringe mere kærlighed ind i dit liv.

Her får du en gennemgang af nogle af de mest benyttede krystaller til at tiltrække og fremme kærlighed.

Rosenkvarts - den ultimative kærlighedskrystal

Rosenkvarts er nok den krystal, som de fleste forbinder med kærlighed!

Den smukke og sarte rosa krystal siges at åbne hjertechakraet og hjælpe med at fokusere din energi mod at tiltrække romantik og kærlighed.

I det gamle Egypten benyttede man rosenkvarts til netop dette. Man mente nemlig, at rosenkvarts havde en beroligende effekt på både krop og sind, og at den, på den måde, bidrog til at heale følelsesmæssige skavanker og hjælpe mennesker med at tilgive.

5 andre krystaller, som tiltrækker kærlighed

I det antikke Grækenland var ametysten en populær krystal til at tiltrække kærlighed. Man antog eksempelvis at den purpur-rosa krystal havde egenskaber, der kunne tiltrække ægte kærlighed og bidrage med at skabe stabilitet og troskab i parforhold.

– Klik her for at se udvalget

Kunzit er en smuk hvid-rosa krystal, der bruges til følelsesmæssig healing og til at tiltrække kærlighedsenergier både indadtil og udadtil.

– Klik her for at se udvalget

Pink turmalin siges at fremme følelser af glæde! Den fine lyserøde krystal fremmer følelsesmæssig healing og tiltrækker kærlighed både romantisk og i forhold til venskaber og andre relationer.

– Klik her for at se udvalget

Rhodonit er en smuk krystal, som kommer i mange forskellige nuancer af lyserød. Menes at styrke følelser af gavmildhed og er således en oplagt krystal, når det handler om at tiltrække kærlighed.

– Klik her for at se udvalget

Husk altid, at selvom krystallerne kan være nyttige redskaber, når du ønsker at tiltrække kærlighed, er brugen af dem i sig selv ikke en garanti. Det er vigtigt, at du også fokusere på din egen energi og dine egne intentioner, så du forholder dig nysgerrig og åben overfor de muligheder og oplevelser, der kommer din vej.

Læs også vores guide "hvilken krystal passer til dit stjernetegn?​" Her får du endnu mere viden om, hvad du bør overveje, når du skal finde krystaller, som matcher dit stjernetegn bedst.

Se et udvalg af kærlighedskrystaller

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.