Fri fragt ved køb over 349 kr

Søg
Close this search box.

Stort udsalg! spar 25% med koden: udsalg25

Krystaller og stjernetegn

Guide: Hvilke krystaller passer til dit stjernetegn?

Astrologiske tegn med krystaller rundt om.

Krystaller og stjernetegn

Bestemte krystaller besidder særlige energier, som passer til forskellige stjernetegn.

Disse krystaller kan styrke og øge de egenskaber, der er forbundet med det enkelte stjernetegn. Derfor kan der være helt særlige fordele ved at tage udgangspunkt i dit stjernetegn, når du skal vælge krystaller.

Her får du vores guide til hvilke krystaller og stjernetegn, så du kan blive klogere på, hvilke krystaller der passer til dit netop dit stjernetegn.

Vædder

Blodstenen er en hjælpsom sten for vædderen, på grund af stjernetegnets temperamentsfulde og følsomme natur. Blodstenen bidrager med selvsikkerhed, styrke, mode og et øget følelse af selvværd.

Citrin hjælper med at styrke intelligens og giver Vædderen den kreative energi, der er nødvendig for at den kan trives.

Tyr

Enhver tyr bør have et lille stykke rosenkvarts i på sig som smykke eller som en lilel lommesten.

Rosenkvarts er nemlig en blid og helbredende krystal, der fremmer selvkærlighed og selvrespekt, og hjælper dig med at holde op med at dvæle ved, hvad andre tænker om dig, hvilket kan være en ting, tyren har tendens til.

Tvilling

Tvillingen er nysgerrig af natur og de er sjældent blege for at kaste sig hovedkuls ud i nye ting.

Derfor er særligt Månestenen det oplagte valg på grund af dens beroligende energi, der samtidig opløser rastløshed.

Krebs

Grøn turmalin er en af de bedste krystaller til krebsen, som indimellem kan have svært ved ikke at lade negative tanker og følelser fylde for meget.

Grøn turmalin, hjælper den fine krystal med bedre at mærke dig selv og træffe beslutninger baseret på, hvad du synes er rigtigt!

Løve

Den sol-lignende citrin er forbundet med sakral-chakraet og den hjælper derfor med at justere de forskellige energistrømme i kroppen. 

Det kan give løven mulighed for at være mere i harmoni med de beslutninger du tager og den følelser den oplever.

Jomfru

Jomfruen kan have en tendens til let at blive stresset, overtænke og have svært ved at slappe af.

Mosagaten kan derfor være et fabelagtigt redskab, fordi dens energi hjælper med at forsikre den hårdtarbejdede jomfru om, at det er helt okay at sænke tempoer, tage et skridt tilbage og lade op.

Vægt

Personlighedsmæssigt er vægten typisk charmerende, elskværdige og betænksomme.

Lapis Lazuli er en oplagt sten for vægten fordi den forstærke disse positive egenskaber og samtidig dæmper stress samt styrker indre ro og kommunikation.

Skorpion

Turkis er en fantastisk krystal til skorpioner på grund af dens afstressende egenskaber. 

Skorpioner har nemlig tendens tl let at at overanstrenge sig på arbejdet og i hverdagen. 

Med en turkis i lommen eller på kroppen som smykke, hjælper den smukke blå sten med at udtrykke skorpionens sande følelser åbent og ærligt.

Skytte

Azurit menes at udvide bevidstheden og løsne op for helt nye bevidsthedsniveauer.

Det gør den til den perfekte sten for den nysgerrige og videnssøgende Skytten, fordi den skaber motivation og hjælper med at danne nye tankemønstre, hvilket kan være en stor hjælp for skytten, der ofte føler sig fastlåst eller mangler retning.

Stenbuk

Tigerøjet kan skabe momentum og energi, som hjælper med at understøtte dine mål og hjælper dig med at tage ansvar for dine handlinger.

Tigerøje passer godt til Stenbukkens disciplinerede, strukturerede og  hårdtarbejdende natur, mens den samtidig hjælper med at åbne dens sind op for nye perspektiver.

Vandmand

Med sine særlige egenskaber og evner til at bringe sindso og styrke intuitionen, betragtes den smukke lilla krystal som en af de mest effektive indenfor krystalhealing.

For vandmanden giver ametysten ro og stabilitet, hvilket virker beroligende på den lidt kaotiske energi og stressede sindstilstand, der ofte kan være kendetegnene for dette stjernetegn.

Fisk

Men den særlige egenskaber til at helbrede rodchakraet, hjælper røgkvartsen med at styrke din følelse af tilhørsforhold og formål.

Røgkvartsen er derfor en oplagt krystal for fisken, fordi den bringer jordforbindelse og bidrager til at opbygge følelsesmæssig modstandskraft – især når fisken mærker verdens vægt på sine skuldre.

Læs også vores guide "Sådan vælger du dine krystaller" hvor du får endnu mere viden om, hvad du bør overveje, når du skal finde den helt rette krystal.

Se vores nyeste krystaller

*Disclaimer

Det er vigtigt at bemærke, at krystallers helbredende egenskaber ikke er videnskabeligt bevist og ikke bør bruges som erstatning for medicinsk behandling.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på din første ordre

Skriv dig op og modtag masser af spændende nyheder om alt indenfor krystaller, smykker og spirituel interiør samt tilbud fra shoppen.